Bericht

Harmonie komt beetje bij beetje uit lockdown

De coronawinterslaap kwam voor de Harmonie op maandag 31 mei tot een einde. We mochten weer. In de Zuiderkerk werden voorzichtig weer wat noten gespeeld. Het is vooral een opmaat naar het nieuwe seizoen, dat eind augustus begint. Hopelijk een seizoen zonder virusellende.

De uitnodiging van de kerk in Ysbrechtum om te spelen bij de jaarlijkse openluchtdienst hebben we aangenomen, maar kon alleen met een viertal muzikanten. Het hele korps was daar uiteraard op 13 juni nog niet klaar voor. Elske, Tjeerd, Marco en Esther zorgden bij de kerkdienst voor muziek. Ze hoefden ook geen zang te begeleiden, want zingen mocht nog niet. Een beetje mee fluisteren en daar kwam het kwartet al snel bovenuit.

Keltisch

De Harmonie richt het vizier op het Surventofestival, waar we vorig jaar al naartoe zouden. Dat leek toen nog heel lang door te kunnen gaan, maar in oktober ging er toch nog een streep door toen de lockdown strenger werd. Waar we vorig jaar nog op de tropische tour wilden, gaan we nu met een Keltischprogramma naar Surhuisterveen.

Het kwartet van de Harmonie in de tuin van Epemastate – Foto Jos

Geen reacties →