Nieuws

Tweede Sing-a-Long concert in Burgemeester Rasterhoffpark


 

Het Stedelijk Muziekkorps Sneek en Fanfare Swettewyn geven op zondag 7 juli Sing-a-Longconcert in het Burgemeester Rasterhoffpark in Sneek. Het gratis concert is van 14.30 tot 16.30 uur.

De muziekmiddag staat onder leiding van de beide dirigenten Tseard Verbeek van het Stedelijk en Arend Gerds van Swettewyn. De titel van het concert zegt het al; de bezoekers kunnen volop meezingen met de populaire nummers die deze middag de revue passeren. Neem zelf een stoel of kleedje en drankje mee om er eens heerlijk voor te gaan zitten.

En oefen maar alvast op de hits als Mr. Blue Sky, That Man en deze gaat zeker in volle borst mee: Door de Wind en een potpourri van Hollandse Hits. De muziekverenigingen maken er net als twee jaar geleden, toen het concert voor het eerst plaatsvond, weer een geweldige feestmiddag van.

Kom zoveel mogelijk op de fiets naar het Rasterhoffpark vanwege de beperkte parkeermogelijkheden. Parkeren kan in de Alexanderstraat bij het ONS-terrein. Vandaar is het een klein stukje lopen naar het park aan de overkant van de Stadsrondweg.
Regen en onweer

Mocht het op zondagmiddag 7 juli geen weer zijn om een concert te houden in de buitenlucht dan wordt het concert verplaatst naar zondag 14 juli. Houd daarom de sociale media van de verenigingen in de gaten of kijk op de sites www.stedelijkmuziekkorpssneek.nl en www.harmoniesneek.nl.