Nieuws

Boottochtje op feestje Efko Beton


Sommige Harmonikanen waanden zich vrijdagavond 1 mei even terug in het tijdperk van de optredens voor het openluchtspel Fanfare.

Gauke, Eeltsje en Paul voeren namelijk mee op een praam van Efko om daarmee een bezoek te brengen aan het jubilerende betonbedrijf. De idylle van het varen bij de ondergaande zon was op het plaatje dat Paul schoot mooier dan de werkelijkheid. ,,Ferrekte kald”, zei een verkleumde Gauke later op de avond in de warme feestzaal met een koel potje bier bij de hand.

Efko Beton
De Harmonie was door Jan Riemersma uitgenodigd om het feest van zijn 50-jarig Efko mee te vieren. Veel leden hebben daar gehoor aan gegeven. Het mooie was dat we geen instrument mee hoefden te nemen. Een band zorgde voor de muziek. De bediening van Van der Valk voor de drankjes en warme versnaperingen. Zelfs Paul de Leeuw kwam nog even langs en als klapper op de vuurpijl was er op het einde ook nog eens een patatje voor iedereen. Wat een feest.

Trouwens Jan had ook nog nieuws. Hij doet een stapje terug in het bedrijf. Hij kroonde ’s middags op de receptie voor zakenrelaties zijn zoons Ralf en Ruud tot nieuwe directeuren van Efko. De Harmonie feliciteert Efko beton en het trio Jan, Ralf en Ruud in het bijzonder.

Efko1